Ecoenergia realizon projektin e saj te fundit 500 kw

Ecoenergia realizon projektin e saj te fundit 500 kw duke e KOLAUDUAR me sukses✅🌞
Kompania e realizon këtë projekt duke marrë përsipër të gjitha garancitë për funksionimin e parkut fotovoltaik.🤝📜
QË NË HAPIN E PARË:
‐ STUDIM
– PROJEKTIM
– NDËRTIM
– KOLAUDIM
-MIRËMBAJTJE (Bashkë)25-vite 🤝✅
-Ne duhet të orientojmë prodhimin e energjisë diellore, e cila siguron perfitim ekonomik💶 dhe një mjedis të pastër.🌳
-Pyetja që shtrohet tanimë nuk është nëse
Shqipëria do të shkojë drejt energjisë së rinovueshme, por sa shpejt do ta bëjë këtë. Vendimet që do të marrin Bizneset, Familjet, Institucionet Shtetërore në vitet e ardhshme do të përcaktojnë nëse jemi në gjenjde për mbyllur hendekun e emetimit të gazit serrë, duke krijuar kështu një klimë më të mirë për fëmijë dhe gjeneratat e ardhshme.🙏
Kontaktoni për ti dhënë vlerë pronës dhe biznesin tuaj:⬇️
Tel: 0675000991 00306974600824