Impiant Fotovoltaik 500kw

Ecoenergia – nuk ndalet dhe ne kohe te veshtira.
Drejt perfundimit te Inpiantit fotovoltaik me fuqi te instaluar 500 kw.
Ju kontaktoni⬇️
Ecoenergia ju siguron falas energjine elektrike ne biznesin tuaj.