Beso
Puno.
Arri me lart.

Kompania “ ECOENERGIA AL. shpk Tiranë Albania është Kompani e Re në Tregun Shqiptar të prodhimt të energjisë së rinovueshme. Ajo është krijuar me mbështetjen dhe ne partneritet të plotë më kompaninë Greke EcoEnergia gr, Me preisedent z. Jani …. i cili përfaqëson 75 % te aksioneve te kompanisë “ ECOENERGIA AL. shpk, e themeluar dhe me pervojë nga viti 2006, është një nga kompanitë kryesore në sektorin e energjisë dhe një nga kompanitë e para, e cila ka prioritet dhe vendosmëri në cilësinë e produktit si bazë e sigurisë dhe marrëdhënieve reciproke ndërmjet partnerëve, ne kemi përgjegjësi te lartë në projektimin, ndërtimin dhe punën e impianteve fotovoltaike, kemi rezultatin e 20 vjetëve përvojë në punimet elektromekanike, dhe veçanërisht ekspertizën e saj zhvilluar në menaxhimin e përgjithshëm të projekteve të investimeve në fushën e photovoltaics. EcoEnergia gr, ka një staf të madh dhe me përvojë, të përbërë nga Inxhinierët elektrike, Inxhinierë Mekanike, Inxhinierë Civile, Inxhinierë mjedisi, Inxhinierë ëorksites, të arsimuar, dhe me përvojë, te aftësuar në institucionet e arsimit të lartë.

Jepi nje shans teknologjise se fundit

Ekip profesional
Garanci 10-vjecare,
Fantastike!

Investo ne te ardhmen, jeta eshte nje mundesi te besh dicka te madhe

EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk është plotësisht e vetëdijshëme për detyrimet financiare që rrjedhin nga kreditë e zakonshme 10-vjeçare për klientët e saj, Ajo ka zgjedhur një gamë të madhe të produkteve të kualitetit të larte të pajisjeve dhe materialeve të ndërtimit dhe shërbimeve për të gjithë klientët e saj, kundrjet garancisë më të lartë të 10 viteve në makineri e paisje operativ (panelet-inverters- bazat-gjurmuesit).

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Imagjino
Veten tende
me kte revolucion te teknologjise.

Kompania “ ECOENERGIA AL. shpk Tiranë Albania është Kompani e Re në Tregun Shqiptar të prodhimt të energjisë së rinovueshme. Ajo është krijuar me mbështetjen dhe ne partneritet të plotë më kompaninë Greke EcoEnergia gr, Me preisedent z. Jani …. i cili përfaqëson 75 % te aksioneve te kompanisë “ ECOENERGIA AL. shpk, e themeluar dhe me pervojë nga viti 2006, është një nga kompanitë kryesore në sektorin e energjisë dhe një nga kompanitë e para, e cila ka prioritet dhe vendosmëri në cilësinë e produktit si bazë e sigurisë dhe marrëdhënieve reciproke ndërmjet partnerëve, ne kemi përgjegjësi te lartë në projektimin, ndërtimin dhe punën e impianteve fotovoltaike, kemi rezultatin e 20 vjetëve përvojë në punimet elektromekanike, dhe veçanërisht ekspertizën e saj zhvilluar në menaxhimin e përgjithshëm të projekteve të investimeve në fushën e photovoltaics. EcoEnergia gr, ka një staf të madh dhe me përvojë, të përbërë nga Inxhinierët elektrike, Inxhinierë Mekanike, Inxhinierë Civile, Inxhinierë mjedisi, Inxhinierë ëorksites, të arsimuar, dhe me përvojë, te aftësuar në institucionet e arsimit të lartë.

Perdor teknologjine e fundit, TANI!/p>

Suksesi ne
Doren tuaj.

EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk që nga 2007 është ndër kompanitë e para të certifikuara në Greqi në ndërtimin e impianteve fotovoltaike nga agjencitë më të besuara të certifikimit në Evropë, si për dizajn dhe për ndërtim. Ajo është gjithashtu një partner i certifikuar i paneleve të mëdha, Inverters (Inverters), gjurmuesit etj. Punet e madha, rezultatet konkrete për ngritjen e centraleve fotovoltaike kompania EcoEnergia.gr janë pas viteve 2007 dhe deri më sot.

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Sherbime unike te
Ofruara.

Ndërtimet P / V Parks Ndërtimi i një centrali fotovoltaike është ndoshta pika më e rëndësishme në një investim të energjisë, për arsye se cilësia e ndërtimit varet në një masë të madhe të vlerave të larta të performances, përvojës dhe funksionimit të mire te kompanisë për 20 vjet. Pa dyshim, cilësia e pajisjeve luan një rol vendimtar në rezultatin përfundimtar, funksionimin e duhur dhe performancën e një stacioni ( centrali elektrik ). Megjithatë, ka shumë shembuj në treg PV demonstronin të dy pajisje me cilësi të mirë dhe rezultate të tjera të moderuara të performancës

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Ndertimet P/V Parks,
Sukses.

Kompania “ EcoEnergia gr, dhe “ ECOENERGIA AL. shpk ka provuar shkencërisht dhe praktikisht se një ndërtim i besueshëm i një centrali elektrik fofovoltaik , me materiale të teknologjive të fundit për të realizuar një ndërtim me cilësi të shoqëruar nga një mbikëqyrje të rreptë gjatë zbatimit, luan rolin më të rëndësishëm në rezultatin e performancës dhe funksionimin normal 20-vjeçare e një centrali fotovoltaike. Është pikërisht në fushën e projektimit dhe të ndërtimit, ECOENERGIA ua kalon në fushën e prodhimit të parqeve fotovoltaike. Nëpërmjet përvojës 20 vjet me aksionerët dhe drejtuesit në fushën e projekteve elektromekanike, përmes studimit të shumë të implementimit të ndërmarrë nga qindra dhe projekteve elektromekanike ka zbatuar deri më sot mund t'ju siguroj të ndërtimit me cilësi të lartë pa kompromise diçka për të provuar dhe rezultatet e performancës dhe funksionimi i mirë i projekteve të sotme

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Suport 24/7, Gjithmone ne ndihme.

Mbështetje Teknike Besueshmëria dhe përgjegjësia e një dizajn të kompanisë dhe ndërtimin e projekteve fotovoltaike jo vetëm të bëjë me projektimin dhe cilësisë korrekte ndërtimin e një centrali fotovoltaik, por edhe operacioni i vazhdueshëm dhe non-stop. Për arsye se humbja e prodhimit në ditë ose disa orë në rast të dështimit nuk janë replenished, por më në fund humbi ECOENERGIA vendoset theks të madh në këtë fushë të ndjeshme që është e problemeve të menjëhershme dhe e shpejtë e një centrali fotovoltaike të energjisë, nuk ka rëndësi se ku në Greqia operon. Për këtë arsye, ECOENERGIA teknikisht organizuar trajnuar në rrjetin partner për ndërhyrje të menjëhershme dhe mbështetje, pa humbje të prodhimit dhe në këtë mënyrë para. Në këtë mënyrë, një klient i cili ka nënshkruar një kontratë të mirëmbajtjes, e di që përveç funksionimin e duhur të stacionit për shkak të mirëmbajtjes gjashtëmujor, ka të problemeve të menjëhershme, kudo në Greqi që ju jeni drejtimin e stacionit të prodhimit.

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Licensim,
dhe efikasitetit i larte.

Kompania “ ECOENERGIA AL. shpk merr përsipër të gjithë procesin e licencimit për lëshimin e Licencës së prodhimit, përjashtohen vetëm (për stacionet <500 kËp) ose autorizim (për stacionet 500 kËp) të cilat janë të kërkueshme për instalime në ambjente banimi. Falë angazhimit tonë të kompanisë , investitori i ardhshëm është i përjashtuar nga ky proces i gjatë burokratik, pasi ky proces do të meret përsipë nga stafi jone, inxhinierë me përvojë të kompanisë . Në mënyrë që të realizohet me sukses çdo proces që kërkohet për të ndërtuar një fabrikë me energji të rinovueshme ( Fotovoltaike ) janë të nevojshme hapat e mëposhtme , në varësi të fuqisë së çdo stacioni ( centrali elektrik )

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Karakteristika qe do tju ndryshojne jeten.

Produkte dhe sherbime qe ju FRYMEZOJNE

Shpejtesi & Saktesi

Puna qe bejme eshte pasioni yne. Punojme qe ju te keni shpejtesi, thjeshtesi ne perdorim dhe kenaqesi maksimale

Siguri

Cdo produkt dhe sherbim qe kemi pararoje eshte siguria ne instalim dhe perdorim vetjak, absolut!

Thjeshtesi

Thjeshtesia ne perdorim, eshte nje nga synimet tona madhore. Me ne nuk do te jeni kurre vetem!

Vlera Dixhitale

Perdorim teknologjie te avancuar dixhitale per te arritur efikasitet, dhe nje produkt madheshtor vetem per ju

Akses i lehte

Produktet dhe sherbimet qe ju ofrohen, jane lehtesisht te aksesueshme

Efikasitet ne rritje

Do te keni rritje ne cfare beni, me ekspertizen tone dhe pasionin per punen qe bejme ndaj jush

Cdo gje e llogaritur

Ju lehtesojme punen duke llogaritur cdo detaj, ju vetem shijoni mrekulline.

Nevoje per ndihme?

Ne jemi ketu 24/7 dite per tju ndihmuar, thjeshtë na dergoni nje meash ose telefon ne 00355 69 4074 070

INVESTIMET FOTOVOLTAIKE.

REZULTATET-FINANCIMI-SIGURIMI : 9 Arsye per te investuar ne fushen e projekteve Fotovoltaike

1. Prodhuesi dhe sipermarresi eshte Dielli, i cili prodhon me qendrueshmeri, pagabime dhe deshtime keshtu qe cdo banke nuk do te shqetesohet per kryerjen ose suksesin e kompanise per te cilen do te kreditoje, 2. Garant per shlyerjen e kreditit eshte shteti vete sepse merr nga depozitat mujore te bera nga shteti ne llogarine e klientit, 3. Ka zero paperfillshmitet ndaj rrezikut, dicka qe e klasifikon kreditin per projektet fotovoltaike ne kredi te ulet ose zero rreziku, 4. Banka karakterizohet ""Green Bank"" per arsyen se kontribuon ne fushen ekologjike per ndotjen e mjedisit dhe reduktimin e dioksidit te karbonit (COz), 5. Bene angazhimin e pagasave mujore nga energjia e prodhuar qe ka cdo biznes, mban dozen e saj dhe liron te tjerat per klientin

Lexo artikullin e plote duke klikuar ketu

10 arsye per te investuar
Kostot & Financa
Mikepritja & Miqesia
Furnizuesit & RiShitesit
Lajmet e fundit
Vende te reja pune
Prona Juaj

Klientet Tane

Kontakto