Impiant Fotovoltaik Pizza & Bar Reli

Ecoenergjia falenderon mikun dhe klientin z. Arjan Hysi i cili na dha mundesine te bashkepunojme dhe te instalojme inpiantin fotovoltaik model per biznese te tjera qe duan te zerojne faturen e energjise elektrike.
Nje sherbim model si biznesi juaj do te sherbeje per te promovuar te cdo klient qe ka mundesine te instaloje panele diellore per biznesin ose familjen e tij.
Suksese dhe arritje te metejshme mik i nderuar!