Rreth Nesh

AR Eco Energjia

Kush Jemi

AR Eco Energjia është një kompani që operon në fushën e energjisë së rinovueshme, e përqëndruar në sektorin e paneleve fotovoltaike. Kompania jonë ka arritur të lërë gjurmë të konsiderueshme në këtë sektor për shkak të strategjisë së fokusuar në krijimin e avantazheve konkurruese; fokusit në rritjen e marrëdhënieve të partneritetit brenda dhe jashtë Shqipërisë dhe padyshim fal profesionalizmit dhe cilësisë së lartë që ofron.

Avantazhet tona:

Kompania EcoEnergia.gr ka ngritur degë në të gjithë Shqipërinë dhe Greqinë me staf të trajnuar, për tu përgjigjur për cdo informacion , për të krijuar besueshmërinë ndaj klientëve dhe investitorëve të mundshëm.
Synimi i kompanisë “ EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk motivon shërbim të menjëhershëm ndaj klientit pa vonesë duke ulur ndjeshën shpenzimet e panevojshme në të gjitha fushat, ndihma do të fillojë nga miratimi i licencës së prodhimit, studim deri në shpërndarjen përfundimtare të projektit.
Për më tepër, “ EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk e di se, pas përfundimit të ndërtimit të një centrali fotovoltaik për funksionimin e duhur dhe pa probleme, kërkon ndërhyrjen e herëpashershme në rast të problemeve apo difekteve te mundëshme , personeli i trajnuar teknike do të instalohet në nivel rajonal apo lokal për të plotësuar nevojat e konsumatorëve në çdo rajon.

Ekipi Ynë

Njihuni me ekipin tonë që do t’ju asistoje përgjatë rrugës në investimin tuaj më të mirë të bërë ndonjëherë:

Screenshot 2022-05-01 at 2.22.29 PM

Rako Paja

President
WhatsApp Image 2022-06-16 at 11.01.24 AM

Titakis Ioannis

General Manager
WhatsApp Image 2022-05-30 at 10.05.26 AM

Tsartsaris George

Chief Engineer
fatjon

Fatjon Sulko

Menaxher Shitjesh
dim

Dimosthenis Kirykos

Menaxher Projekti
WhatsApp Image 2022-06-17 at 11.15.53 AM

Reni Nuhu

Menaxher Marketingu
Dëshironi të njiheni me shërbimet tona?