Energjite e rinovueshme ne universitetin e teknologjise ne Tirane

Nga koferneca e dates 07 /12 /2021 mbi energjite e rinovueshme ne universitetin e teknologjise ne Tirane .
Gjejme rastin te falenderojme organizatoret per ftesen e pjesemarrjes si kompania e pare Ecoenergia dhe kompani te tjera , ku u konsultuan shume ide dhe teknika . Gjithashtu falenderojme dhe bankat pjesemarrese qe jane prezent ,e japin kontributin e tyre ne kohe rekord per dhenjen e financimeve ne kohe te shkurter per cdo biznes apo individ .
Gjejme rastin te falenderojme dhe fondacionin europian GEFF , ku nepermjet Union bank, OTP bank dhe fondit Besa i japin grand nga Bashkimi Europian per impjantet familjare nga 15 – 20 % per investime private .
Nuk mund te le pa falenderuar organet kopetente Ministrin e Energjise dhe Infrastruktures , ku jane duke reflektuar shume shpejt mbi krizen e enregjise duke kthyer syte nga dielli , nga energjia fotovoltaike , ne te cilen draftuan dhe aktet nenligjore te udhezimit te impjanteve foltovoltaike , ku matja per vetprodhim do te behet nje here ne vit sipas standarteve Europiane .
Me respekt administratori Rako Paja.