Beso
Puno.
Arri me lart.

Kompania “ ECOENERGIA AL. shpk Tiranë Albania EcoEnergia ka prioritet dhe vendosmëri në cilësinë e produktit si bazë e sigurisë dhe marrëdhënieve reciproke ndërmjet partnerëve, ne kemi përgjegjësi te lartë në projektimin, ndërtimin dhe punën e impianteve fotovoltaike, kemi rezultatin e 20 vjetëve përvojë në punimet elektromekanike.

Jepi nje shans teknologjise se fundit

Ekip profesional
Garanci 10-vjecare,

Investo ne te ardhmen, jeta eshte nje mundesi te besh dicka te madhe

EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk ka zgjedhur një gamë të madhe të produkteve të kualitetit të larte të pajisjeve dhe materialeve të ndërtimit dhe shërbimeve për të gjithë klientët e saj, kundrjet garancisë më të lartë të 10 viteve në makineri e paisje operativ (panelet-inverters- bazat-gjurmuesit).

Imagjino
Revolucion Teknologjik

“ ECOENERGIA AL. shpk, e themeluar dhe me pervojë nga viti 2006, është një nga kompanitë kryesore në sektorin e energjisë dhe një nga kompanitë e para, e cila ka prioritet dhe vendosmëri në cilësinë e produktit si bazë e sigurisë dhe marrëdhënieve reciproke ndërmjet partnerëve, ne kemi përgjegjësi te lartë në projektimin, ndërtimin dhe punën e impianteve fotovoltaike.

Suksesi ne
Doren tuaj.

EcoEnergia.gr dhe “ ECOENERGIA AL” shpk që nga 2007 është ndër kompanitë e para të certifikuara në Greqi në ndërtimin e impianteve fotovoltaike nga agjencitë më të besuara të certifikimit në Evropë, si për dizajn dhe për ndërtim. Ajo është gjithashtu një partner i certifikuar i paneleve të mëdha, Inverters (Inverters), gjurmuesit etj.

Sherbime unike te
Ofruara.

Ndërtimi i një centrali fotovoltaike është ndoshta pika më e rëndësishme në një investim të energjisë, ja pse ju ofrojme vetem me te miren!

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Ndertimet P/V Parks,
Sukses.

Kompania “ EcoEnergia gr, dhe “ ECOENERGIA AL. shpk ka provuar shkencërisht dhe praktikisht se një ndërtim i besueshëm i një centrali elektrik fofovoltaik , me materiale të teknologjive të fundit për të realizuar një ndërtim me cilësi të shoqëruar nga një mbikëqyrje të rreptë gjatë zbatimit.

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Suport 24/7, Gjithmone ne ndihme.

Mbështetje Teknike, besueshmëria dhe përgjegjësia e një dizajn të kompanisë dhe ndërtimin e projekteve fotovoltaike jo vetëm të bëjë me projektimin dhe cilësisë korrekte ndërtimin e një centrali fotovoltaik, por edhe operacioni i vazhdueshëm dhe non-stop. Jemi aty per ju!

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Licensim,
dhe efikasitetit i larte.

Kompania “ ECOENERGIA AL. shpk merr përsipër të gjithë procesin e licencimit për lëshimin e Licencës së prodhimit, jeni ne duar te sigurta!

Perdor teknologjine e fundit, TANI!

Karakteristika qe do tju ndryshojne jeten.

Produkte dhe sherbime qe ju FRYMEZOJNE

Shpejtesi & Saktesi

Puna qe bejme eshte pasioni yne. Punojme qe ju te keni shpejtesi, thjeshtesi ne perdorim dhe kenaqesi maksimale

Siguri

Cdo produkt dhe sherbim qe kemi pararoje eshte siguria ne instalim dhe perdorim vetjak, absolut!

Thjeshtesi

Thjeshtesia ne perdorim, eshte nje nga synimet tona madhore. Me ne nuk do te jeni kurre vetem!

Vlera Dixhitale

Perdorim teknologjie te avancuar dixhitale per te arritur efikasitet, dhe nje produkt madheshtor vetem per ju

Akses i lehte

Produktet dhe sherbimet qe ju ofrohen, jane lehtesisht te aksesueshme

Efikasitet ne rritje

Do te keni rritje ne cfare beni, me ekspertizen tone dhe pasionin per punen qe bejme ndaj jush

Cdo gje e llogaritur

Ju lehtesojme punen duke llogaritur cdo detaj, ju vetem shijoni mrekulline.

Nevoje per ndihme?

Ne jemi ketu 24/7 dite per tju ndihmuar, thjeshtë na dergoni nje meash ose telefon ne 00355 69 4074 070

INVESTIMET FOTOVOLTAIKE.

Disa Arsye Investimi

1. Prodhuesi dhe sipermarresi eshte Dielli, i cili prodhon me qendrueshmeri, pagabime dhe deshtime 2. Garant per shlyerjen e kreditit eshte shteti 3. Ka zero paperfillshmitet ndaj rrezikut...

10 arsye per te investuar
Kostot & Financa
Mikepritja & Miqesia
Furnizuesit & RiShitesit
Lajmet e fundit
Vende te reja pune
Prona Juaj

Klientet Tane

Kontakto